O technologii HPP

Czy wiesz, dlaczego metoda HPP tak nam sprzyja?

 

 

Świeżość SWIGO na dłużej!

Nasze soki i smoothie są świeże, niepasteryzowane, bez konserwantów  i możesz swobodnie

przechowywać je w lodówce, aż do 60 dni!

 

infografika swigo
 

 

Dzięki najnowocześniejszej metodzie utrwalania produktu HPP (nazywanej też paskalizacją),

która wykorzystuje wysokie ciśnienie zamiast wysokiej temperatury do utrwalania soków,

 otrzymujesz wysokiej jakości produkt, który nie jest pasteryzowany.

Dostajesz 100% wartości składników odżywczych bez konserwantów.

Soki i smoothie zachowują witaminy, naturalny kolor i piękny zapach. 


 SWIGO posiada własną linię do utrwalania żywności metodą HPP. Dzięki temu proces produkcji podlega stałej własnej kontrolii, produkty są paskalizowane zaraz po tłoczeniu, co daje gwarancję bezpieczeństwa naszych soków i smoothie

 

Najlepiej zabezpieczony produkt!

Dzięki technologii HPP zachowujemy maksimum witamin i zdrowia,

pozbywając się szkodliwych mikroorganizmów, bakterii

(w tym także E.Coli oraz salmonelli), pleśni, grzybów oraz

innych niebezpiecznych patogenów. 

 

CHCESZ WIEDZIEĆ WIĘCEJ O METODZIE HPP?

Zapraszamy na paskalizacja.com.

 

TŁOCZONY NA ZIMNO | BEZ KONSERWANTÓW | BEZ DODATKU CUKRU

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl