
Czy wiesz, dlaczego metoda HPP tak nam sprzyja?
Świeżość SWIGO na dłużej!
Nasze soki i smoothie są świeże, niepasteryzowane, bez konserwantów i możesz swobodnie
przechowywać je w lodówce, aż do 60 dni!

Dzięki najnowocześniejszej metodzie utrwalania produktu HPP (nazywanej też paskalizacją),
która wykorzystuje wysokie ciśnienie zamiast wysokiej temperatury do utrwalania soków,
otrzymujesz wysokiej jakości produkt, który nie jest pasteryzowany.
Dostajesz 100% wartości składników odżywczych bez konserwantów.
Soki i smoothie zachowują witaminy, naturalny kolor i piękny zapach.
SWIGO posiada własną linię do utrwalania żywności metodą HPP. Dzięki temu proces produkcji podlega stałej własnej kontrolii, produkty są paskalizowane zaraz po tłoczeniu, co daje gwarancję bezpieczeństwa naszych soków i smoothie.
Najlepiej zabezpieczony produkt!
Dzięki technologii HPP zachowujemy maksimum witamin i zdrowia,
pozbywając się szkodliwych mikroorganizmów, bakterii
(w tym także E.Coli oraz salmonelli), pleśni, grzybów oraz
innych niebezpiecznych patogenów.
CHCESZ WIEDZIEĆ WIĘCEJ O METODZIE HPP?
Zapraszamy na paskalizacja.com.