Opis
skład: sok z jabłka, sok z truskawki
Truskawki to nie tylko fantastyczny smak i aromat, ale przede wszystkim właściwości zdrowotne. Bogate w witaminę C i kwas elagowy. Kwas ten jest antyoksydantem, wspiera układ odpornościowy i przeciwdziała substancjom rakotwórczym.
Na długiej liście dobroczynności najpopularniejszego owocu w Polsce mamy witaminy B2, B3 (niacynę), A i E oraz szereg składników mineralnych, w tym fosfor i krzem, wzmacniające kości, skórę, włosy i paznokcie.
Truskawki są niskokaloryczne i znajdziemy w nich bromelinę - wspaniały enzym, który ułatwia spalanie tłuszczu!
Dlatego z jabłkiem, które oczyszcza nasz organizm z toksyn i poprawia przemianę materii - tworzą idealny duet!
TŁOCZONY NA ZIMNO | BEZ KONSERWANTÓW | BEZ DODATKU CUKRU
Soki SWIGO są poddawane metodzie HPP, dzięki której mają wydłużony termin przydatności do spożycia, przy zachowaniu większości witamin i składników odżywczych.